Waarom

Wij geloven dat je slaagkans als ondernemer groter is wanneer je jouw persoonlijke waarden ook toepast in je onderneming. Op die manier zorg je voor authenticiteit rondom je bedrijf en je marketing aanpak. En dat zorgt dan voor meer geloofwaardigheid bij je publiek.

Mieke van Marketing voor Starters gelooft rotsvast in echtheid, eigenheid en emotionaliteit. Deze waarden zijn van essentieel belang in haar leven, zowel op privévlak als op professioneel gebied.
Als klant van Marketing voor Starters kan je bijgevolg op het volgende rekenen:

Echtheid: Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen. Wij kiezen voor directe en open communicatie zonder omwegen. Als specialist op marketinggebied zijn we alert, sceptisch en inventief.
Eigenheid: Wij staan 100% achter onze visie, onze mening en onze (marketing) aanpak. Daar blijven we ook bij. Wij vinden dat jij dat ook moet doen, zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak.
Emotionaliteit: Wij hebben een groot hart voor het leven, voor mensen en voor marketing. Wij praten met veel enthousiasme over onze job, voeren opdrachten met veel toewijding uit én luisteren met veel aandacht naar je mening, vragen en noden.

Marketingtips!