Tevreden klanten

Een aantal klanten wilden dit vertellen over MarketingvoorStarters:

Chinelle, Kortrijk – Opleiding e-commerce, van opstart tot marketingaanpak
Patrick Balcaen: “Marketing omvat veel aspecten. Voor de cursus zag ik door de bomen het bos niet. Dankzij Miekes duidelijke en gestructureerde aanpak heb ik mijn weg gevonden. Met dank!”

JForce, Kortrijk – Marketingtraining management en medewerkers
Joury Gokel, bedrijfsleider: “In ons bedrijf is iedereen IT’er. De meesten onder ons hebben dus geen kaas gegeten van marketing. Wij konden een stevige brok marketingkennis wel gebruiken. Mieke gaf ons een uitgebreide marketingtraining die ons veel leerde over hoe we de communicatie moeten aanpakken en welke strategische beslissingen we dienen te nemen. Wat ons vooral bijbleef, naast haar kennis over haar vak, was het enthousiasme waarmee ze haar verhaal bracht. Na de marketingsessie gingen we met ditzelfde enthousiasme aan de slag. Volgens mij is Miekes gedrevenheid en enthousiasme de wow-factor die haar differentieert van andere marketing- en communicatiespecialisten.”

Kunsthuis Mistral, Brugge – Goedkope Vormen van Promotie (voor de detailhandelaar)
“Dag Mieke, wat heb ik genoten van gisterenavond. Bedankt voor de overtuigende repliek op ervaring gestoeld. Jouw aanpak werkt wel, recht voor de raap, confronterend, zonder kwetsend of hautain te zijn. Hoedje af. Misschien maak ik (graag) nog van uw diensten gebruik. Kan je mij op de hoogte houden van de seminaries die je geeft rond deze -voor mij- problematiek?
Prettige dag.
Mistral”

Starterslabo, Kortrijk – infosessie de bouwstenen en de uitwerking van een huisstijl 
Bart Lemey, coördinator-coach: “Mieke gaf aan onze startende ondernemers een sessie over hoe je een huisstijl voor je bedrijf ontwikkelt. Over hoe je van een idee overgaat tot concept en verder naar uitwerking in woorden en beelden. De opleiding was inzichtelijk en begrijpelijk met concrete voorbeelden. Door haar eigen professionele activiteiten als voorbeeld te nemen en vertrekkende vanuit haar eigen persoonlijkheid werd het heel concreet en toepasbaar. Heel bruikbaar voor elk van onze startende ondernemers!”

Caves Louis, Meise – privéopleiding Magento, Photoshop, Mailchimp, basis HTML
Louis, oprichter: “Mieke gaf me een individuele opleiding verspreid over meerdere dagen en uren. Ik wou als webshopeigenaar zoveel mogelijk zelf kunnen zodat ik niet voor elke kleine wijziging een technisch specialist zou nodig hebben. De opleiding was grondig, uitgebreid en gaf antwoord op al mijn specifieke vragen. Ik was en ben nog steeds heel tevreden over Miekes kennis en aanpak.”

Evolution Media Group, Wielsbeke – Trendonderzoek Belgische magazines
Mieke Witdouck, bedrijfsleider: “Mieke heeft voor ons een onderzoek gedaan in de magazinemarkt. Wij wilden een kijk op de Belgische wereld van magazines, waarmee zijn ze bezig, waarover schrijven ze, wat doen ze op internet. We kregen een grondig document dat ons een duidelijk beeld gaf wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn in onze sector. Dankzij deze nieuwe inzichten konden we bepaalde strategische beslissingen nemen. Mieke is kritisch, perfectionistisch en ziet altijd de ‘rode marketing draad’ doorheen de uitdagingen waarmee een bedrijf geconfronteerd wordt.”

Marketingtips!